Dzięki Darku. Jak zawsze znajdziesz coś ciekawego. Data produkcji i scena początkowa mówią same za siebie. Nawiasem rzecz biorąc, to rzeź Pragi leżała u korzeni konwencji genewskich. W angielskich podręcznikach z tego okresu pisano: "armia cywilizowana tak nie walczy".
Wysłany: 2010-09-17, 00:50 Mój filmik na yt o wojnie 1792 r.
Przygotowuje sie do skromnej,dwuczęściowej produkcji na YT opowiadającej o wojnie 1792 r, jak na razie mam problemy ze znalezieniem odpowiednich materiałów do filmu, temat mocno zapomniany, szkoda. Będzie to zarazem mój kolejny filmik promujący Działyńczyków
_________________ Piechota Regimentu Działyńskiego pod Maciejowicami twardo odpierała Moskali bagnetami
Pierwsza i druga część mojego, kilkuodcinkowego filmu o wojnie 1792 r, uprzedzając krytyczne uwagi dot. wykonania nadmieniam iż mogłem liczyć tylko na własne, bardzo skromne możliwści techniczne. Zapraszam
Nie wiem czemu ale nie działa mi kod youtube
_________________ Piechota Regimentu Działyńskiego pod Maciejowicami twardo odpierała Moskali bagnetami
Dziękuję za informację. Zgłosiłem problem do opieki technicznej. Dostałem odpowiedź, że "podczas wysyłania postu [miałeś] włączoną opcję "Wyłącz BBCode w tym poście". Teraz wszystko jest OK."
Pozdrawiam!
_________________ "Czyń coś powinien, a będzie co może" Andrzej Niegolewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum