bo jest podobny kształt zamka , i karabin do http://www.fotosik.pl/sho...39fbb0893a08ccd , może to być też do obrony twierdz bo ma długosc 160cm a w lini najdłuzy pruski jaki znam to Infanteriegewehr M 1723, Poczdam, długość 155 cm
_________________ Obojętnie co jest wypisane na sztandarach, kiedy się biją, zawsze chodzi o pieniądze.
Wysłany: 2010-04-16, 18:01
A toś Ty to kupił? Oglądałem tego stwora. Może i jakaś strzelba wałowa.
Na lufie są bicia. Sfotografuj z bliska. Może coś na wewnętrznej stronie płyty zamkowej?
Wogóle pokazałbyś swoje zdjęcia zamiast wklejać te foty z allegro
Witam.Poszukuję wymiarów kolby do pistoletu czarnoprochowego.Czy ktoś z kolegów mógłby takie wymiary mi podać.Chodzi o pistolet Pruski Kawaleryjski model Poczdam 1731.Dziękuje.Pozdrawiam.
Obejrzałem właśnie materiał promocyjny Pedersoli. Ostatnie sceny trochę mnie rozśmieszyły (dwu cywilów pokazuje sobie broń w taki sposób, że przez chwilę jeden do drugiego mierzy), tym nie mniej klimatyczny:
_________________ "Czyń coś powinien, a będzie co może" Andrzej Niegolewski
From Bill Ruger's very first firearm design, autoloaders have been at the heart of the Ruger product line-most notably the Mark I and Mark II .22 pistols, the 10/22 rimfire rifles, the Mini-14 centerfire carbine family, and the P-Series centerfire pistols-as well as the past .44 Magnum Deerstalker rifle and the recent 9mm/.40 Auto carbine. All have had a profound impact on shaping the tastes of shooters and anchoring the semiautomatic concept in the general firearms marketplace. All are truly great guns of the century. Let's take a quick look at what has made these guns so good.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum