Wysłany: 2007-08-31, 20:55 Miejsca stacjonowania oddziałów w 1792 roku.
Witam!
Widziałem że doświadczeni forumowicze mają wiedzę na temat stacjonowania polskiech jednostek artylerii, piechoty i jazdy przed i w czasie wojny 1792 roku. Czy mogliby podzielić się tą wiedzą z nowym użytkownikiem czyli mną? Wiem że to może być trudne, bo sam nic nie znalazłem ale skoro są bazy niektórych regimentów, brygad i pułków to i innych zapewnie tez są.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Witam!
Chodzi mi o miejsca usytuowania sztabów Regimentów Pieszych, Brygad Kawalerii Narodowej i Pułków Straży Przedniej w przededniu wojny z 1792 roku.
Witam!
Niestety coś jest nie tak i nie da się tego pliku pobrać. Czy jest może jeszcze jakaś strona z tym dziełem do pobrania? A jeżeli nie, to czy któryś z kolegów mających je mogłby skopiować ustępy dotyczące stanowisk jednostek i wkleć je w tym temacie? Przepraszam za zawracanie głowy ale nie wynika ono z lenistwa tylko z problemów technicznych których jak dotąd nie udało mi się rozwiązać.
Z góry dziękuję.
U mnie ładuje się bez problemu. Licznik wskazuje zresztą, że pobrało to już kilkanaście osób. Po zalogowaniu kliknij ikonę ze strzałką i zobacz, czy nie masz zablokowanego pobierania w przeglądarce. Wypisywać nie ma co, bo to jeden z elementów każdego wpisu.
_________________ "Czyń coś powinien, a będzie co może" Andrzej Niegolewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum