Akurat co do osoby odpowiedzialnej za NUMER, to jest do znalezienia bez najmniejszego trudu. Był to albo koordynator Fortfana, zatrudniony z urzędzie miasta w Kłodzku (było trzech kolejnych, ale nazwiska i daty urzędowania nie są tajne), albo bezpośrednio firma z Lądka, która wygrała przetarg na obsługę medialną Fortfana.
Sugeruję, aby bez porozumienia z organizatorem nie zamieszczać informacji o imprezie, nie zakładać profili na facebooku, twitterze itp., bo się robi zamęt. Aniu nikt Cię do tego nie upoważniał. Poza tym piszesz o rzeczach i miejscach, które znasz tylko z opisów,zdjęć i relacji.
Rozumiem i jeszcze raz przepraszam. Głupia jestem.... A co do twojej odpowiedzi na mój post o Ostródzie Pedro sądziłam, że może zechcesz się jaśniej wyrazić na ten temat. A jeżeli uważacie, ze robię coś wbrew regulaminowi tego forum to proszę o napisanie do Moderatora żeby usunął mój profil. Droga wolna, wszystkie chwyty dozwolone.
Wątek jest o Napoleoniadzie w w Jokowie a nie w Ostródzie. Po drugie kto ci dał prawo do zamieszczania programu imprezy ?? i do tego wypowiadania się na temat strzelania ????
_________________ Obojętnie co jest wypisane na sztandarach, kiedy się biją, zawsze chodzi o pieniądze.
Remi mnie o to poprosił poza tym napisałam wcześniej, że to działka Horhego. wiem i przperaszam, zrozumiałam swój błąd więc po co wciąż te nerwy? Więcej się na ten temat odzywać nie będę.
Wysłany: 2011-03-23, 20:45
Nie wiem czy dotarla do Ciebie moja odpowiedz na Privie bo na mojej skrzynce wciaz tkwi jako "do wyslania" i nijak nie moge jej wyslac.
W razie czego pisz do mnie na maila : mrkulesza@gmail.com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum